woensdag 14 maart 2012

Alasca speelt voor uitverkocht Paradiso



In een uitverkochte bovenzaal van poptempel Paradiso gaf de Volendamse indie/folk-band AlascA zaterdag 10 februari een feestje ter gelegenheid van het uitkomen van debuutalbum Actors & Liars. De Britse producer Alan Branch die eerder met U2, Sinnead O'Connor en Cat Stevens werkte produceerde het album en was ook in Amsterdam aanwezig.

Na een voorwoord van Jaap Bond, vader van zanger Frank Bond, kwam AlascA het podium op om een optreden van ruim anderhalf uur te geven waarbij de meeste nummers van het album voorbijkwamen, maar waar ook wat nummers gespeeld werden die niet op het album staan. Ook werden er twee verschillende versies van het nummer I Will Go gespeeld. Wegens een miscommunicatie met de producer was er aan twee verschillende versies gewerkt. De snellere versie daarvan wordt binnenkort uitgebracht als single. De 'langzamere' versie is al te vinden op het album.

Bij die single werd ook een videoclip gemaakt die in 3D geschoten werd. Op een televisietoestel werd de clip voor aanvang van het concert en na afloop getoond. De clip komt in de loop van de week op youtube in zowel 2D als 3D.

Bron: Ondertussen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten