woensdag 11 april 2012

Case Mayfield stoort zich aan "onbeschofte zakken" en loopt van podium tijdens optreden

Foto: Ondertussen.nl (Joyce Moes)

AMSTERDAM – Zanger Case Mayfield verliet dinsdagavond boos het podium tijdens de eerste editie van Sneakconcert in de Amsterdamse concertzaal Bitterzoet, georganiseerd door weekblad Nieuwe Revu.

Mayfield, die eigenlijk Kees Veerman heet, was de openingsact van de avond, waar ook de Rotterdamse band The Kik en rapper Dio optraden. Na een paar nummers stormde Mayfield van het podium af, omdat mensen door de muziek heen aan het praten waren.

3FM-dj Giel Beelen presenteerde de avond en nam het op voor de zanger. De presentator verweet de praters in het publiek "onbeschofte zakken" te zijn. Nadat Beelen polshoogte ging nemen bij Mayfield, keerde de dj terug met de mededeling dat de muzikant er geen zin meer in had. "Jullie hebben het verkloot", aldus Beelen.


Na het Case Mayfield-incident werd de programmering van de avond vervolgd. The Kik maakte voorafgaand en tijdens zijn optreden grappen over het pratende publiek. Na de Beatleske Nederlandstalige muziek van de Rotterdammers, sloot Dio de avond in de goedgevulde Bitterzoet alsnog succesvol af.

Bron: Nu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten